Адвокатска канцеларија Јоновски

ул. "Жарко Зрењанин" бр. 18б/1

PO box 60

26101 Панчево

Република Србија

Тел.: +381 13 341 257

Моб.: + 381 63 170 9820

(Viber, WhatsApp, Skype)

e-mail: office@jonovski.rs